TJAT


Att det är näst sista kvällen på detta året är rätt sjukt, det är lika svårt att fatta varje år. Jag är helt klart nöjd med året som gått, det har hänt så mycket bra saker. En spontanresa till New York, båtluffning i den grekiska övärlden och nytt jobb är bara tre av många höjdpunkter. För mig kommer det inte bli någon hejdundrandes fest med skumpa och grejer. Säger jag nu iallafall. Kommer iallafall spendera min nyårsafton på jobbet fram till nio och därefter vidare. Säga gott nytt och sen vidare mot sängen för att vara lagom pigg till en heldag på jobbet dagen efter. Det bästa är att det ska bli skönt med ett lugnt nyårsfirande!

BLACK&WHITE


Josh

SOME CHRISTMAS GIFTS







När det var julklappsutdelning på julafton blev jag förvånad över att jag fick så många paket. Tydligen hade jag varit snäll iår. Och det visar sig att mina nära och kära känner mig så väl, för det var inte en enda present jag blev mindre nöjd över. Ovan har ni, som ni kanske förstår, lite bilder på de flesta klapparna. Happy!

ETT ÅR SEDAN






30 December 2010

SOVMORGON


Idag tog jag sovmorgon, sovmorgnar är det bästa som finns. Eller att slippa vakna till en klocka är det bästa som finns. Har nyss kommit ut ur duschen och känner mig som en ny människa. Tänkte värma upp kameran inför nästa veckas fotografering, men det hins inte med. Jobb 12.00-21.15 idag!

Victoria´s Secret



I Maj var jag i New York och shoppade loss inne på Victoria´s Secret, förrutom underkläder och linnen så kom jag hem med dessa hudvårdsprodukterna som är magiska. Om lite mer än en månad ska jag tillbaka till samma land men en annan stad. Har kollat upp om det ligger några VS butiker i närheten av våra olika boenden och det visade sig att på två av de tre olika ställena där vi ska bo, så ligger det butiker bara någon gata bort. Någon kommer gå lös.

Random Pics


Det är Onsdag, jag bjuder på två random bilder från i somras. Jag är helt slut som artist och den sista energin jag har kvar ska jag lägga på att ta mig upp till min säng där min andra halva redan ligger och sover som en stock, stort steg. Imorgon har jag sovmorgon och den ska jag ta vara på till fulla muggar.

LOVE



New York - Times Square



Baloooo





Josh


Josh

Grekland -11 [Donoussa]



Påväg till en av de få resturanger på Donoussa.


Tomtegumma




Maja
17 November 2011

Mamma & son


Josh & Elin
20 November 2011

Snow


Bilder tagna för exakt ett år sedan
Inatt har snön kommit och här i förslöv ligger den fortfarande kvar på marken, inte ens gräsmattan syns. Kan hoppas på att den är här för att stanna iallafall till julafton. Julkänslan har börjat komma mer och mer de senaste dagarna. Imorgon går jag på och jobbar fram till julaftonkväll, där efter tänker jag ta julledigt i två dagar.

Boys boys boys



Har massor med bilder att visa, men det kommer jag att ta igen med tiden. Här är två bilder på två olika pojkar som fastnar extremt bra på bild!

Tillbaka efter många om och men

I samband med att min facebook blev hackad togs min blogg bort. Har prövat allt som går, men det visade sig att den var helt borttagen. Vem får för sig att göra såna saker? Folk som inte har något liv, vilka idioter. Har saknat att kunna lägga upp bilder och har därför länge försökt återskapa bloggen i ungefär samma design som innan. Men med mitt tålamod kommer man inte långt, därför har det tagit en enorm tid. Och därför ser den sådär tråkig ut, men nu kan jag inte hålla mig längre så till en början får ni stå ut med att den ser ut på detta vis!

RSS 2.0