DROPPAR




Dammade av mitt macroobjektiv för några dagar, resultatet har ni här!

FAVORITER


Elin & Jonas 
6 Januari 2012

EN VECKA TILL AVGÅNG


Grekland -11 [Donoussa]






KYLA


Vinterlandskap 2011
Säger god förmiddag och välkomnar den sista veckan i Svergie innan avfärd. Solen skiner och det är en kall och frisk luft ute, jag har en hel del saker att fixa innan jobb men hoppas på att hinna ut en runda.

MER FÄRG




TRE I FÄRG




Maja
7 September 2011

MIN BROR



NÖJD KILLE





Josh
20 Oktober 2011

TRE LEDIGA DAGAR FRAMFÖR MIG

Har landat i en god position efter en efterlängtad dusch. Har precis påbörjat min helg och det känns obeskrivigt skönt. Har en lugn kväll framför mig och imorgon börjar jag dagen med ett spinningpass, därefter förberedelser inför resan. Vad jag ska njuta fullt ut av tre lediga dagar!

HJÄRTA



ONSDAG


Har haft en stressig men bra dag på jobbet, för en gånsskull så har många varit på solstrålshumör vilket gör allt så mycket lättare. Nu sitter jag och laddar upp för att snart bege mig mot en kall ishall!

GAMLA FROSTBILDER

Min lediga dag har gått ut på att göra ingenting, nu är kvällen här och jag ska bege mig in till en vän för myskväll. Imorgon jobbar jag mellan sju och fyra och vi ska få besök av någon minister + media. Lite småroligt, bara man slipper stå där med en kameraman framför sig!

TISDAG


Vaknade idag upp till solsken efter tio timmars sömn, välbehövt! Men ändå kändes huvudet tungt, näsan igentäpt och benen lika tunga som huvudet. Boxpasset igår bokades i sista minut om till ett 75 minuters spinning intensiv. Hallå svett! Trots att jag inte var pigg när jag vaknade skulle jag envisas om att åka ner till gymmet, där körde jag årets sämsta träningspass. Nästa gång ska jag lyssna på min kropp. Magen kurrar och jag har precis varit och handlat frukt för att slänga ihop en fruktsallad.

Grekland -11 [Donoussa]






SLUTKÖRD


Är helt utslagen och har noll energi efter fem intensiva dagar på jobbet, längesedan jag kände mig så orkeslös. Imorgon är jag iallafall ledig och till helgen välkomnar jag min tredagars ledighet!
Har precis vaknat upp från en timmes sömn och försöker piggna till. Vid sju ska jag vara på friskis och boxas, förhoppningsvis piggnar jag till när jag kommer ut i kylan.

FREDAG & JOBB


Önskar alla en trevlig helg. Själv kommer jag att nästintill spendera hela helgen på jobbet, så lär inte bli mycket tid över till bloggen. Är inte ledig förens på tisdag och då är jag förhoppningsvis på banan igen!

Grekland - [Amorgos]







GREEN



En sen sommarkväll
20 Augusti 2011

KÄRLEK


Elin & Jonas
7 Januari 2012

BELIVE


GREECE




JAG VET ATT JULEN ÄR ÖVEN, MEN ÄNDÅ






JOBB

I måndags satte mitt nya vikriat igång och sen dess har jag haft fullt upp. Idag är min enda lediga dag denna veckan och den ska jag försöka ta vara på. Ändå har jag inget planerat mer än ett besök hos frisören 14.00, YES!

New York City




RESULTATET AV EN LÖRDAGKVÄLL MED PAPPER & PENNA

Bestämde mig för att bara vara hemma och fick suget av att rita. Plockade fram pennor och papper, satte igång lite mysmusik och hittade en teckning att rita av. Några timmar senare ser teckningen ur såhär. Rätt nöjd, även om man nog inte kan se vem personen är? Hade kunnat sitta här i ytterligare timmar för att fixa till detaljer men det får vara stopp där för nu slocknar snart mina ögon.

STRÅLANDE SOL


Strålande sol och klarblå himmel hela dagen, vilken energi man får! Jag har fått gjort en del, bland annat organiserat och städat rummet. Snörade även på löpardojjorna för första gången detta året, kunde inte motstå. 5,5 km senare var jag hemma igen, med rosiga kinder och ny energi. Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar, sen får jag se vad kvällen leder mig.

LÖRDAG


TVÅ AV MINA FAVORITER


BRA DAG


Idag är jag ungefär såhär glad. Det är Fredag, jag började dagen med träning, åt lunch hos mormor & morfar, jag har träffat min älskling och nu är jag hemma för att äta en god middag innan jag ska in till stan för att ha myskväll med två fina vänner. Dessutom har jag skrivit på mitt anställningsavtal inför mitt nya vikariat, YES! Inget negativt med denna dagen, inte ens vädret då solen har varit framme mestadels av dagen. 
Trevlig helg allesammans!

Grekland - [Amorgos]



FREDAG


Godmorgon allihopa! Har nyss fått frukost i magen och ska alldeles strax bege mig bort till bussen som ska ta mig in till stan, där ett spinningpass väntar. Underbart sätt att börja en ledig Fredag! Verkar dessutom som att jag slapp maginfluensan, verkligen skönt. Det måste vara tack vare vitpepparkornen och pappas magmedicin. Nu har jag iallafall hela helgen på mig att ladda upp för jobbet som börjar på allvar igen på måndag. Då sätter mitt nya vikariat igång, tjohooo!

FÅR INTE NOG AV DESSA SMÅ KNATTAR


Josh
20 Oktober 2011

KÄRLEK




Elin & Jonas
6 Januari 2012

HANDSPRIT <3


Hoppade in och jobbade extra igår på jobbet, när jag kom dit möttes jag av röda lappar på dörrarna där det stod att det var maginfluensa och besök undanbeds. JIPPIE! Bara jag hör ordet så mår jag dåligt. Men jag har gjort allt jag kunnat, badat i handsprit, använt skyddskläder så gått det går, spritat allt från handtag till rullatorer och när jag kom hem stoppade jag några vitpepparkorn i magen tillsammans med en inte så nådig magmedicin pappa hade hemma. Så idag har jag inte tänkt göra många knop, tänkte börja med några avsnitt One tree hill.

UNDERBARA GREKLAND



MAJA & JULIUS



Maja & Julius
7 September 2011

SOMNADE GLAD OCH VAKNADE GLAD


Jonas & Elin
I Fredags hade jag som sagt en graviditetsfotografering och redan på plats kände jag att bilderna skulle bli en riktig höjdare. Många av dem kommer på toppen bland mina bästa bilder. Igår levererades dem till Elin och Jonas, dem blev nöjda och jag blev mer än nöjd. Bättre än så kan det ju inte bli? Det blev verkligen en riktig succé och jag har redan fått två förfrågningar om jag vill ställa upp som fotograf. Vilken superkänsla! Verkligen roligt och är det någon mer som vill ha foton på nära och käre eller liknande för en billig peng, är det bara till att höra av sig här med en kommentar eller på min mejl [email protected].

RASTLÖS


Kan inte med ord beskriva hur rastlös jag är nu. Jag är så sugen på att träna att det finns inte, men vågar än så länge inte trotsa min förkylning.. Hållar alla mina tummar för att det ska vara bättre imorgon, annars vet jag inte vad jag tar mig till.

Grekland -11 [Donoussa]





GYMNASTIK




PREGNANCY


Grekland - [Amorgos]



SVART&VITT




GRAVIDITETSFOTOGRAFERING


Igår hade jag min första graviditetsfotografering och den ser ut att ha blivit väldigt lyckad vad jag har sett än iallafall. Strax ska jag åka tillbaka till jobbet, där jag även kommer spendera morgondagen. Så, håll ut!

LITE FÄRG




CHARMTROLL





TIDIGT


Perfect home collection
Klockan är snart tio i åtta och jag är ledig idag. Efter att Alexander åkt till jobbet vid sex så har jag inte kunnat somna om. Men att ligga och dra sig, för att sedan äta lite frukost och därefter lägga sig igen är det bästa man kan göra. Nu ska jag pyssla lite med bilder, sen får jag se vad dagen bjuder på.

PUPPYEYES


Amanda 2008
Hade något dille ett tag där jag gjorde ramar och skrev mitt namn på alla bilder, vilket jag tycker är synd idag.

Grekland -11




På båten från Athen ut till den grekiska övärlden fick vi avnjuta en helt underbar solnedgång, på ett helt stilla hav.

JULIUS





LOVE NYC


VÄLKOMNAR 2012 MED ETT LEENDE


RSS 2.0