JAG LEVER


Ett snabbt inlägg för att tala om att jag lever. Har så smått börjat komma tillbaka till verkligheten efter två riktigt bra veckor i Florida med min andra hälft. Det kommer komma upp bilder snarast!

SEMESTER


Nu tar jag och Alexander semester, lämnar snart lilla Förslöv. Imorgonbitti lyfter flyget och sent imorgonkväll är vi framme i Florida, känns rätt ofattbart!

PACKA PACKA PACKA


Jag vet att jag varit sämst på att uppdatera men jag skyller helt och hållet på att jag jobbat och haft noll tid över. Igår slutade jag fyra och det var ett dygn kvar tills jag skulle lämna hemmet, då had ejag inte ens börjat packa. Kände mig något stressad och hade noll energi, när jag kände att jag hade hyfsat koll på packningen spenderade jag resten av kvällen på soffan. Där jag somnade gott, men tidigt för att vara en lördagkväll. Vaknade utvilad klockan åtta imorse och nu känns packningen nästintill färdig. Håller tummarna för allt det nödvändiaste är med.

Grekland - [Amorgos]



FREDAG

Vaknade av att mobilen plingade imorse, hade jag inte gjort det vet jag inte hur länge jag sovit. Har börjat lägga fram lite kläder så att jag inte är ute i helt sista sekund, känslan av att plocka fram bikinin går inte att beskriva. Snart kommer en kompis och i kväll blir det jobb, två pass kvar!

NÖJD


Känner mig nöjd efter mitt andra träningspass för dagen. Har hoppat i min Onepice efter en varm dusch, ska slänga mig på soffan med en god fruktsallad samtidigt som biggest looser visas på tv. Sovmorgon imorgon igen, för bra!

TORSDAG


Idag har jag varit ledig, så tog som vanligt en sovmorgon. Annars har dagen bjudit på ett pass på gymmet, lunch hos farmor och sen har jag storstädat rummet. Min matta, täcken, kuddar och filtar hänger fortfarande ute på balkongen. Kommer somna som en gud ikväll, finns inget bättre än nystädat rum och friska sängkläder.

SUMMER


Amanda 
2 Juli 2010

New York New York








RSS 2.0